Warm Apple Charlottes

Warm Apple Charlottes
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać ciepłe Jabłko Charlottes spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 969 kalorii, 14g białka, oraz 47 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cynamon, masło, chleb z cienką kanapką i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Indywidualne Szarlotki, Apricot & Apple Charlottes, oraz Mincemeat Charlottes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 patyczek masła rozpuścić w dużej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
2
Dodać cukier i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając do bladego złota, ale ziarniste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
3
Dodajemy jabłka i mieszamy do bulgotania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4
Dodać cynamon i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka zostaną podzielone, o 40 protokół. Zacznij delikatnie mieszając od spodu zapiekanki i gotuj, aż mieszanina zostanie lekko karmelizowana, o 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
5
Przełożyć na talerz do ostygnięcia.
6
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Pozostałe 3 patyczki masła roztopić w średnim rondlu; zetrzeć z piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
8
Wlać roztopione masło do małej miseczki, pozostawiając po sobie mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
9
Posmaruj 10 4-calowych ramekinów roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Używając 4-calowego okrągłego obcinacza do ciastek, wytłocz 10 dysków z 10 kromek chleba; wyrzuć ozdoby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
11
Umyj dyski po obu stronach stopionym masłem i umieść je w ramekinach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
12
Usuń skórki z pozostałych kromek chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
13
Posmaruj plasterki po obu stronach stopionym masłem i pokrój każdy plasterek na 3 równe prostokąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
14
Stań 10 prostokątów chleba wewnątrz obrzeża każdego ramekina, nakładając je lekko. Łyżka 2/3 szklanki mieszanki jabłek do każdego ramekin i wygładzić powierzchnię. Ostrożnie złożyć chleb na nadzieniu, lekko naciskając, aby zamknąć nadzienie. Przykryć ramekiny folią i piec przez 1 godzinę, lub do momentu, gdy chleb będzie lekko rumiany i nadzienie będzie bulgotać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
15
Wyjąć folię i piec przez 10 minut dłużej, lub aż chleb jest rumiane i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
16
Wsuń na rękawicę kuchenną i odkręć na raz, obracając je na rękawicę, a następnie ustawiając je po prawej stronie na talerzach deserowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)
17
Ostudzić przez 15 minut. Ułóż gałkę lodów na wierzchu i podawaj od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn