Waniliowe gotowane brzoskwinie

Waniliowe gotowane brzoskwinie
Waniliowe gotowane brzoskwinie zajmuje mniej więcej 40 minut od początku do końca. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. 39 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz brzoskwinie, wino, czysty miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Waniliowe brzoskwinie z bitym jogurtem, Grillowane Brzoskwinie, Gotowane Wiśnie I Lody Waniliowe, oraz Gotowane brzoskwinie i śmietana.

Instrukcje

1
Włóż czajnik i napełnij dużą miskę lodową wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieść brzoskwinie w innej dużej misce i zalej wystarczająco wrzącą wodą, aby przykryć. Pozostawić na 30 sekund, a następnie wyjąć brzoskwinie łyżką szczelinową i zanurzyć je w zimnej wodzie. Skórki powinny teraz łatwo się odkleić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Umieść wino, miód i wanilię na patelni wystarczająco dużej, aby pomieścić wszystkie brzoskwinie, a następnie delikatnie podgrzewaj, aż miód się rozpuści. Opuść brzoskwinie na patelni, przykryj i gotuj delikatnie przez 15-20 minut, aż staną się miękkie, ale nie zbyt miękkie. Używając dwóch drewnianych łyżek, obróć owoce 3 lub 4 razy podczas gotowania i często podlewaj syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Ugotowane brzoskwinie wyjąć z patelni i odstawić na bok w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Gotuj syrop na twardo, aż zmniejszy się o połowę (zajmie to około 10 minut). Łyżką obsypać brzoskwinie, następnie odstawić do ostygnięcia. Brzoskwinie pozostaną do 2 dni, przykryte i w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
6
Podajemy brzoskwinie i syrop w temperaturze pokojowej, ciepłe lub schłodzone z łyżkami skrzepłej śmietany, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem SkrzepłyKrem Skrzepły
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn