Walentynkowe trufle
Walentynkowe trufle mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, masło, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Spróbuj Walentynkowe trufle, Walentynkowe trufle, oraz Walentynkowe trufle i "mała" historia miłosna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W małej patelni, gotować miód, aż stanie się średni brązowy kolor i ma lekki, karmelowy zapach.
W średniej misce, połączyć 2 rodzaje czekolady i masła.
Umieść miskę nad garnkiem gotującej się wody i rozpuść czekoladę, upewniając się, że często mieszasz. Po całkowitym rozpuszczeniu czekolady wyjmij miskę z ognia i ubijaj karmelizowany miód, rum i cukier puder.
Przenieś mieszaninę do chłodnej miski i pozwól jej" ustawić " trochę, około 5 minut.
Połączyć posypkę i sól w misce. Za pomocą rąk toczyć mieszaninę czekolady w małe kulki, około 1 cala średnicy.
Zwijaj je w mieszaninie z posypką czekoladową / solą, aż zostaną obficie pokryte.
Umieścić na tacy lub przechowywać je w hermetycznym pojemniku.