Walentynkowe babeczki
Walentynkowe babeczki wymagają mniej więcej 44 minuty od początku do końca. Na 78 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 24. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 19 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz mąkę, cukier, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Czekoladowe babeczki Dulce de Leche: seksowne Walentynkowe babeczki, Walentynkowe babeczki dla ukochanej-Shirley Temple Cupcakes, oraz Be My Valentine Cupcakes.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
W średniej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól, odstawić.
W dużej misce, dodać masło i cukier. Ubijaj elektrycznym mikserem ręcznym, aż będzie lekki i puszysty.
Dodać jajka i wanilię i dobrze wymieszać. Powoli naprzemiennie dodawaj mleko i mieszaninę mąki, kończąc na mleku.
Line 2 (12 pojemności) patelnie na babeczki z papierowymi wkładkami walentynkowymi. Używając standardowej miarki do lodów, wypełnij każdą wkładkę 2/3 pełną.
Piec, aż tester ciasta włożony do środka wyjdzie czysty około 18 do 20 minut
Wyjmij patelnie z piekarnika i umieść na stojaku z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Babeczki zamrozić słodkim lukrem waniliowym. Użyj przesuniętej szpatułki lub noża do masła, aby rozłożyć lukier na schłodzonych babeczkach. Udekoruj posypką i cukierkowymi serduszkami. Ciesz się ze swoimi bliskimi!
W dużej misce dodać masło i kilka szklanek cukru. Beat razem aż połączone. Powoli naprzemiennie dodawaj pozostały cukier z mokrymi składnikami, uważając, aby nie przesadzić.