Wakacyjne ciasto przyprawowe wymaga ok. 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.82 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 1417 kalorii. Świetnie sprawdza się jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś mielone goździki, ekstrakt z wanilii, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Świąteczne ciasteczka przyprawowe Rona, Wakacyjne Naleśniki Z Przyprawami, oraz Wakacyjny Sernik Przyprawowy.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło i mąka trzy 8-calowe okrągłe patelnie do ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
W małej misce wymieszać mąkę tortową, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, zmieloną gałkę muszkatołową, zmielony cynamon, zmielony imbir i zmielone goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon Mielony
Soda Oczyszczona
Goździki Mielone
Imbir W Proszku
Gałka Muszkatołowa
Mąka Tortowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
Trzepaczka
4
Masło, cukier i sól zmiksować na lekko i puszysto mikserem. Beat w jaja, 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodatku. Ubij suche składniki i maślankę na przemian zaczynając i kończąc na suchej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Masło
Krem
Cukier
Jajko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
5
Gdy ciasto jest dobrze wymieszane i gładkie, podziel je na 3 przygotowane patelnie do ciasta i piecz około 25 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
6
Ostudzić na patelni przez 10 minut, a następnie całkowicie ostudzić. Jeśli podczas pieczenia warstwy ciasta nieco się wygięły, należy odciąć blaty długim ząbkowanym nożem, aby były płaskie i równe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Ząbkowany
Patelnia
7
Umieść pierwszą warstwę, wyciąć bok w dół,na cokole ciasta lub talerzu do serwowania. Łyżka około 3/4 szklanki śmietany maślanej na środku ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Krem
8
Rozprowadź go prawie do samych krawędzi za pomocą przesuniętej szpatułki. Powtórz z pozostałymi 2 warstwami.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
9
Wierzch ciasta udekorować drobno posiekanymi orzechami i kakao w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W Proszku
Orzechy
10
Ubij masło, skracając i solić razem do kremowego mikserem elektrycznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Masło
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
11
Dodać połowę cukru cukierniczego i ubić do lekkiego i puszystego, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
12
Połącz ekstrakt z wanilii i śmietanę. Stopniowo ubijaj pozostały cukier cukierniczy na przemian z mieszaniną śmietany, aż wszystko zostanie włączone, a lukier jest bardzo lekki i puszysty.