Burgery Śródziemnomorskie
Śródziemnomorskie burgery mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 69 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 45 i kosztuje 38 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cebulę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Śródziemnomorskie Quinoa Burgery, Śródziemnomorskie Burgery Z Indyka, oraz Śródziemnomorskie Burgery Z Indyka.
Instrukcje
W misce połączyć ser feta, oregano, rozmaryn, 1/2 łyżeczki. pieprz i skórka z cytryny.
Dodać mielone mięso i delikatnie wymieszać. Formować na cztery 1-in.- grube paszteciki.
W blenderze, wirować oliwki, koperek, pietruszka, sok z cytryny, cukier, a pozostałe 1/4 łyżeczki. pepper.
Dodaj 3 łyżki. oliwa z oliwek, 1 łyżka. na raz, aby gładka pasta.
Rozgrzej grill gazowy lub węglowy do średnio gorącego (możesz trzymać rękę od 1 do 2 cali. powyżej ruszt do gotowania tylko 3 do 4 sekund). Grill hamburgery, obracając raz, aż rumiane z obu stron i gotowane przez (cut do testu), 10 do 12 minut w sumie.
Podziel bułki i tosty Wyciąć Boki na grillu.
Wyprasuj boki z pozostałą 1 łyżką. oliwę z oliwek i rozprowadzić każdy z około 1 łyżeczki. z oliwek. Top z hamburgery, pomidor, ogórek, czerwona cebula, i rzymska.