Wakacyjne Batony Toffi Bezglutenowe
Bezglutenowe wakacje toffi bary może być tylko deser szukasz. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 107 kalorii, 0g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, masło, czekolada mleczna chipsy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 33 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Batony Toffi Bezglutenowe, Wakacyjne Batony Bezglutenowe, oraz Toffi Cynamonowe Batoniki Owsiane (Wegańskie + Bezglutenowe ) .
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-calowy patelni z natryskiem do gotowania. W dużej misce, wymieszać masło, brązowy cukier, wanilia i żółtko jaja. Mieszać w Bisquick mix. Wciśnij pan.
Piec 20 do 25 minut lub do bardzo jasnobrązowy (skorupa będzie miękka). Natychmiast posypać chipsy czekoladowe na gorącej skórce; odstawić około 5 minut lub aż czekolada będzie miękka.
Czekoladę rozprowadzić równomiernie, posypać orzechami. Schłodzić 30 minut w patelni na stojaku chłodzącym. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 4 rzędy.