Wakacyjna Pieczeń Wołowa
Wakacyjna pieczeń wołowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 367 kalorii, 13g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, majonez Real mayo, 1 szklanka Kraft pikantny włoski dressing, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świąteczna Pieczeń Z Sosem, Holiday Seitan Roast, oraz Świąteczna Pieczeń Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mięso umieścić w dużym szklanym naczyniu; posypać pieprzem.
Wlać włoski sos na mięso. Przechowywać w lodówce 15 min. marynować, obracając się od czasu do czasu.
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Usunąć mięso z marynaty; wyrzucić marynatę.
Umieścić mięso, tłuszcz-bok do góry, w płytkiej patelni.
Piec 2 do 2-1 / 2 godzin lub do 66°, fastrygowanie od czasu do czasu z soków na patelni.
Wyjąć z piekarnika. Przykryć folią; odstawić 15 do 20 min. lub do średniej doneness (160F).
Tymczasem, wymieszać 1 Puchar majonez i chrzan w misce do serwowania.
W osobnej misce wymieszać pozostały majonez, sos miodowo-musztardowy i tymianek. Pokroić mięso.