Wakacyjna Kora Czekoladowa
Wakacyjna Kora czekoladowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 15 i kosztuje 92 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz dmuchane brązowy ryż płatki, sól, czekolada, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Czekoladowe wakacje Bakera Kora, Biała Czekolada Wakacje Kora, oraz Wakacje OREO Kora dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia obramowany 15-przez 10-calowy blacha do pieczenia z 6 uncji bittersweet czekolady folii; przechowywać w lodówce.
Roztopić czekoladki z solą i cynamonem w dużej, bezpiecznej na ciepło misce ustawionej na gotującej się wodzie, często mieszając. Wymieszaj płatki i połowę pistacji i wiśni. Natychmiast wlać na przygotowaną blachę do pieczenia i rozprowadzić łopatką na duży prostokąt o grubości około 1/4 cala.
Posypać pozostałymi pistacjami i wiśniami, skropić białą czekoladą.
Przechowywać w lodówce do firmy, o 30 minut. Aby służyć, rozbić na kawałki. Aby przechowywać, przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce do 3 dni.