Wakacyjna Kora Czekoladowa

Wakacyjna Kora Czekoladowa
Wakacyjna Kora czekoladowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 15 i kosztuje 92 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz dmuchane brązowy ryż płatki, sól, czekolada, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Czekoladowe wakacje Bakera Kora, Biała Czekolada Wakacje Kora, oraz Wakacje OREO Kora dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia obramowany 15-przez 10-calowy blacha do pieczenia z 6 uncji bittersweet czekolady folii; przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Roztopić czekoladki z solą i cynamonem w dużej, bezpiecznej na ciepło misce ustawionej na gotującej się wodzie, często mieszając. Wymieszaj płatki i połowę pistacji i wiśni. Natychmiast wlać na przygotowaną blachę do pieczenia i rozprowadzić łopatką na duży prostokąt o grubości około 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Posypać pozostałymi pistacjami i wiśniami, skropić białą czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
4
Przechowywać w lodówce do firmy, o 30 minut. Aby służyć, rozbić na kawałki. Aby przechowywać, przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce do 3 dni.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn