Wakacje mamy Turcja

Wakacje mamy Turcja
Mom ' s Holiday Turkey może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 752 kalorie, 88g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 14. Mieszanka musztardy, sos worcestershire, indyk i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać mieszankę słodu, można śledzić to danie główne z Czekoladowe babeczki słodowe z polewą czekoladową jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Spróbuj Turcja Holiday Hash {idealne resztki wakacji }, Wakacje Turcja, oraz Najlepszy Meat Loaf mojej mamy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść cebulę, czosnek, musztarda, i sos Worcestershire w maszynce i puree, aż do całkowitego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Indyka umieścić na patelni do pieczenia wyposażonej w stelaż. Przetrzyj zewnętrzną część indyka mieszaniną musztardy. Przykryj indyka folią, aby utrzymać się w wilgoci. Przechowywać w lodówce indyka na noc lub do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
3
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
Wyjmij indyka z lodówki i wyrzuć plastikową folię i umieść na patelni. Włożyć skrzydła indyka pod pierś i związać podstawę nóg sznurkiem rzeźniczym. Używając pędzla do ciasta lub baster bulb, nalej indyka odrobiną słodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z IndykaSkrzydełka Z Indyka
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
SłódSłód
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
BasterBaster
5
Indyka przekładamy do piekarnika i pieczemy, bez przykrycia, przez 3 godziny, fastrygując co 30 minut słodem. Jeśli pierś z indyka zacznie wyglądać, jakby była zbyt ciemna, przykryj ją folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
SłódSłód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Gotuj, aż soki się wyczyszczą, a temperatura wewnętrzna indyka wynosi 160 stopni F w piersi, a noga rejestruje 175 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
7
Wyjąć indyka z piekarnika i przykryć luźno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
8
Pozostawić indyka na 30 minut przed rzeźbieniem i podawać z farszem i żurawinowym sosem marakuiowym na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MęczennicyOwoce Męczennicy
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćEkspert
Gotowe W11 hrs, 20 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia36
Magazyn