Chili-Limonka Grillowana Kukurydza

Chili-Limonka Grillowana Kukurydza
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Chili-Limonka grillowana kukurydza może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę limonki, chili w proszku, kukurydzę z uszami i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Podobne przepisy to Chili-Limonka Grillowana Kukurydza, Grillowana Kukurydza Chili Limonka, oraz Chili Lime grillowana kukurydza na kolbie.

Instrukcje

1
Usunąć ciężkie łuski zewnętrzne z kukurydzy; wyciągnąć łuski wewnętrzne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
2
Usunąć i wyrzucić jedwab. Ciągnij łuski nad kukurydzą. Przykryć kukurydzę wodą; odstawić na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
3
Wymieszać 1/2 szklanki zmiękczonego masła, 1 łyżeczka. otarta Skórka z wapna i 1 łyżeczka. sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4
Odcedzić kukurydzę i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
5
Kukurydza grillowa, bez pokrywy grilla, na średnim ogniu (300 do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
25 minut lub do miękkości, często obracając.
7
Wyjąć kukurydzę z grilla. Ostrożnie odciągnij łuski i zwiąż resztką łuski lub sznurka kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Rozprowadzić z żądaną ilością mieszanki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Posypać kukurydzę równomiernie pożądaną ilością proszku chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
10
Uwaga: wymieszać 1/2 łyżeczki. chili w proszku do mieszaniny masła, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn