Włoski sos mięsny II

Włoski sos mięsny II
Włoski sos mięsny II może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole sos przepis. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 405 kalorii, 18g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bułki tartej, kiełbasa, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest dobre. Podobne przepisy to Włoski Sos Mięsny, Włoski sos mięsny i makaron, oraz Obfity Włoski Sos Mięsny.

Instrukcje

1
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Podsmażyć cebulę i czosnek, aż cebula będzie miękka i półprzezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Wlać pokruszone pomidory i całe pomidory. Gdy dodajesz całe pomidory, pozwól im powoli przesuwać się przez palce i zgniataj je grubo w drodze do garnka. Doprawić 1/4 szklanki natki pietruszki i 1 łyżeczką czosnku w proszku. Przykryj i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Pomidory CałePomidory Całe
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
W dużej misce wymieszać mieloną wołowinę, bułkę tartą, 1 łyżeczkę czosnku w proszku, 1/8 szklanki natki pietruszki, jajko, mleko oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Herbata Sp. Przyprawa Cała SólHerbata Sp. Przyprawa Cała Sól
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Składniki wymieszać rękami, aż dobrze wymieszać. Uformuj małe klopsiki wielkości piłeczki golfowej. Pokroić wszystkie linki kiełbasy, ale jeden gorący i jeden łagodny link do 1/2 cala kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Linki Do KiełbasLinki Do Kiełbas
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
6
Podgrzać 2 łyżki na dużej patelni na średnim ogniu. Olej powinien być lekko dymiący. Pokroić Pozostałe ogniwa gorącej i łagodnej kiełbasy i pokruszyć na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Saute, nieustannie rozbijając kawałki, aż wszystkie będą złote.
8
Przełożyć do sosu. Brąz klopsiki, posiekane linki kiełbasy, i kości wieprzowe ze wszystkich stron, aż będą głęboko złoty brąz. Być może trzeba to zrobić etapami, i stale przenieść do sosu, gdy rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Linki Do KiełbasLinki Do Kiełbas
Kość WieprzowaKość Wieprzowa
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
9
Odcedzić nadmiar tłuszczu.
10
Wlać czerwone wino do patelni i deglaze wszystkie brązowe kawałki na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Niech wino zmniejszyć do około połowy, a następnie przenieść do sosu. Często mieszaj i doprawiaj solą i pieprzem do smaku przez około godzinę po przełożeniu ostatniego mięsa na patelnię. Zakończyć mieszając pozostałą świeżą natkę pietruszki do sosu. Łyżka sosu nad ulubionym makaronem i podawać mięso na osobnym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Magazyn