Przepis włoski gulasz wołowy może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 2 godziny i 40 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 328 kalorii, 25g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, wino, pomidor śliwkowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoski Gulasz Wołowy, Włoski Gulasz Wołowy, oraz Gulasz z włoskiej wołowiny i Ravioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodaj 1 łyżeczkę oleju do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj cebulę i posiekaną marchewkę; smażyć 8 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodać czosnek; smażyć przez 45 sekund, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj 1 łyżkę oleju do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Umieść 1/4 szklanki mąki w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
8
Wołowinę posypać 1/2 łyżeczki soli i pieprzu; zalać mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
9
Dodaj połowę wołowiny na patelnię; smażyć 6 protokół, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Zdjąć z patelni. Powtórz procedurę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Dodaj wino do patelni i doprowadzić do wrzenia, skrobanie patelni. Gotować, aż zmniejszy się do 1/3 szklanki (o 5 protokół). Powrót mięsa i mieszanki cebuli na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Dodać pomidora i 6 kolejnych składników; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut, mieszając od czasu do czasu. Odsączyć i wymieszać z pokrojoną marchewką. Gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub aż mięso będzie bardzo miękkie, od czasu do czasu mieszając. Odrzuć liść laurowy. Wymieszać pozostałą 1/4 łyżeczki soli, bazylii i pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Caposaldo Chianti z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.