Wędzony Łosoś" Sushi " Topper

Wędzony Łosoś
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj wędzonego łososia" Sushi " Topper. Ten przepis służy 6 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 43 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać liście szpinaku, łosoś, paski papryki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sushi Z Wędzonym Łososiem, Wędzony łosoś & awokado sushi, oraz Szparagi Wędzony Łosoś Sushi.

Instrukcje

1
Ułóż plastry łososia, z plastrami lekko nachodzącymi na siebie, tworząc prostokąt o wymiarach 6x4 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2
Rozprowadzić 2 łyżeczki. serek śmietankowy; przykryć szpinakiem. Dokładnie rozprowadzić pozostały serek na szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Ułóż paprykę i ogórki wzdłuż 1 długiej strony stosu łososia. Począwszy od górnej krawędzi, zwinąć łososia, jelly roll mody, aby dziennik. Owinąć szczelnie w folię. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do czasu wystarczająco twarde, aby pokroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Przetnij roll-up na 12 plastrów; umieść na krakersach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn