Wędzona szynka, jęczmień i zupa jarzynowa

Wędzona szynka, jęczmień i zupa jarzynowa
Wędzona szynka, jęczmień i zupa jarzynowa mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 616 kalorii, 47g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi ci to Epikurious. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka bulionu z kurczaka o niskiej soli, ziemniaki russet, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Wędzona szynka, jęczmień i zupa jarzynowa, Jarzynowa Zupa Jęczmienna, oraz Jarzynowa Zupa Jęczmienna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku zagotować bulion i szynkę. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskich i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki, pomidory z sokami, cebulę, marchew, seler, jęczmień i oregano. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego; gotuj na wolnym ogniu, aż mięso i jęczmień będą miękkie, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
PomidorPomidor
MarchewMarchew
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
JęczmieńJęczmień
SelerSeler
CebulaCebula
MięsoMięso
3
Za pomocą szczypiec Usuń szynkę z zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
4
Mięso odciąć kości i grubo posiekać. Powrót mięsa do zupy; wyrzucić kości. (Można przygotować 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce odkryte do zimna, a następnie przykryć i przechowywać w lodówce. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
ZupaZupa
5
Dodać fasolkę szparagową; dusić, aż fasola będzie miękka, o 15 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
FasolaFasola
ZupaZupa

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn