Need a danie główne bezglutenowe? Wieprzowina Vindaloo z Raitą może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz mielony pieprz, ryż basmati, ogórek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 75%. Podobne przepisy to Wieprzowina Vindaloo (Pikantny Gulasz Wieprzowy Goanese), Vindaloo Wieprzowe, oraz Vindaloo Wieprzowe.
Instrukcje
1
Aby przygotować raita, łyżka jogurtu na kilku warstwach wytrzymałych ręczników papierowych; rozprowadzić do grubości 1/2 cala. Przykryć dodatkowymi ręcznikami papierowymi; odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Raita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2
Zeskrobać do miski za pomocą gumowej szpatułki. Wymieszać z ogórkiem, 3/4 szklanki pomidora, 1/4 łyżeczki soli, i garam masala; przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garam Masala
Gałązki Kopru Włoskiego
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Aby przygotować vindaloo, cebulę i następne 13 składników (przez wieprzowinę) połączyć w dużej misce; marynować w lodówce 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj mieszankę wieprzową; smażyć 7 minut lub aż lekko rumiane. Wymieszać 1 szklankę pomidora. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż wieprzowina będzie miękka, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Podawać z raitą i ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Raita
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jedno wino można spróbować jest Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.