Vegan Red Kale Tacos

Vegan Red Kale Tacos
Przepis Vegan Red Kale Tacos jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. To danie główne ma 1221 kalorii, 43g białka, oraz 97 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.22 za porcję. Jeśli masz migdały, tak smaczny grecki jogurt z mlekiem kokosowym, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 22 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wegańskie Pesto Kale & Crazy For Kale Launch party, Kapusta I Czerwone Tacos Chile, oraz Tacos z wołowiną i kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj wszystkie składniki z wyjątkiem wody w blenderze, zmiksuj i dodaj wodę, aby pomóc blenderze w mieszaniu mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wstawić do lodówki, aż będzie gotowa do podania.
3
Rozetnij awokado i zgarnij nasiona, a następnie zgarnij mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Umieść mięso z awokado w misce i rozgnieść, aż powstanie gęsta kremowa konsystencja.Wycisnąć trochę soku z cytryny i wymieszać z puree awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Ułóż czerwone liście jarmużu na talerzu, a następnie zgarnij mięso orzechowe na liść, dodaj salsę, kwaśną śmietanę i guacamole na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
JarmużJarmuż
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Dodaj posiekaną czerwoną i żółtą paprykę, jeśli chcesz uzyskać fantazję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta

Składniki

4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemigdały (moczone przez 4-6 godzin)migdały (moczone przez 4-6 godzin)11/2 szklanki meksykańskiej śmietany (można zastąpić creme fraiche)1/2 szklanki meksykańskiej śmietany (można zastąpić creme fraiche)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweorzechy nerkowca (moczone przez 4-6 godzin)orzechy nerkowca (moczone przez 4-6 godzin)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwełyżeczka suszonego rozmarynułyżeczka suszonego rozmarynu53 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekana kolendraposiekana kolendra0pęczek liści kolendrypęczek liści kolendry12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonych1 łyżeczka ostrej papryki, jeśli to możliwe wędzonej1 łyżeczka ostrej papryki, jeśli to możliwe wędzonej2goździki1 łyżeczka ostrej papryki, jeśli to możliwe wędzonej1 łyżeczka ostrej papryki, jeśli to możliwe wędzonej1kawałek imbiru wielkości ćwierćkawałek imbiru wielkości ćwierć1mini zielone chilimini zielone chili23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calakolendra mielonakolendra mielona23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calakminek mielonykminek mielony4liściekapusta czerwonakapusta czerwona1małeplasterki pomarańczy, przekrojone na pół, do dekoracjiplasterki pomarańczy, przekrojone na pół, do dekoracji591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 caladrożdże odżywczedrożdże odżywcze1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek12 łyżeczki czosnku w proszkupokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaSo Delicious Plain Greek Cultured Coconut Milk YogurtSo Delicious Plain Greek Cultured Coconut Milk Yogurt2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesuszone pomidory (moczone przez 1 godzinę)suszone pomidory (moczone przez 1 godzinę)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweorzechy włoskie (moczone przez 4-6 godzin)orzechy włoskie (moczone przez 4-6 godzin)791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn