Przepis Vegan Red Kale Tacos jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. To danie główne ma 1221 kalorii, 43g białka, oraz 97 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.22 za porcję. Jeśli masz migdały, tak smaczny grecki jogurt z mlekiem kokosowym, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 22 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wegańskie Pesto Kale & Crazy For Kale Launch party, Kapusta I Czerwone Tacos Chile, oraz Tacos z wołowiną i kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodaj wszystkie składniki z wyjątkiem wody w blenderze, zmiksuj i dodaj wodę, aby pomóc blenderze w mieszaniu mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wstawić do lodówki, aż będzie gotowa do podania.
3
Rozetnij awokado i zgarnij nasiona, a następnie zgarnij mięso.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.