Vegan Peanut Butter Fudge
Wegańskie masło orzechowe Fudge może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 3 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 753 kalorie, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sól, mleko sojowe, masło orzechowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Vegan Peanut Butter Chocolate Fudge, Zdrowe Wegańskie Masło Orzechowe Wirowane Krówki, oraz Easy Chocolate Peanut Butter Fudge (Refined Sugar Free + Vegan) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko nasmaruj jedną patelnię 9x5x2 cala.
W garnku 2-quart na bardzo małym ogniu, wymieszać brązowy cukier, sól, mleko sojowe, syrop kukurydziany, masło orzechowe i wanilia. Gotować do rozpuszczenia gorącego i brązowego cukru.
Szybko wlać do garnka i przechowywać w lodówce.
Pokroić na kwadraty i przechowywać w pół-hermetycznym pojemniku w lodówce.