Vanilla Hot Chocolate Mix

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje,więc spróbuj waniliowej gorącej czekolady. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 268 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kakao w proszku, mleczną czekoladę, półsłodką czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Krem z masła waniliowego, mus z białej czekolady waniliowej i Syrop waniliowy na tort weselny, oraz Babeczki waniliowe wypełnione kremem czekoladowym z lukrem waniliowym.
Instrukcje
Umieścić cukier w dużej misce. Podziel połowę fasoli wanilii wzdłuż, zeskrobaj nasiona na cukier i dodaj strąk. Pracuj nasionami palcami. Przykryć szczelnie folią i odstawić na noc w temperaturze pokojowej.
W robocie kuchennym wyposażonym w metalowe ostrze przetwarzaj półsłodką czekoladę i mleczną czekoladę do drobno zmielonego, używając 4-sekundowych impulsów. (W razie potrzeby proces w dwóch partiach.)
Do cukru dodaj zmieloną czekoladę i kakao w proszku i ubijaj, aby zmiksować.
Przechowywać hermetyczną mieszankę w temperaturze pokojowej przez okres do sześciu miesięcy.
Dla każdej porcji, ciepła 8 uncji mleka w małym rondlu na średnim ogniu, aż do oparzenia (lub kuchenka mikrofalowa 2 1/2 minut przy pełnej mocy).
Ubij w 1/4 do 1/3 szklanki mieszanki.
Podawać z niesłodzoną delikatnie bitą śmietaną lub pianką.
* Zachowaj drugą połowę fasoli waniliowej do innego użytku, na przykład drugą partię cukru waniliowego, która utrzymuje się w nieskończoność i może być używana do pieczenia, kawy lub po prostu do posypywania owoców lub gofrów.* Holenderskie kakao procesowe zostało potraktowane roztworem alkalicznym, który nadaje mu ciemniejszy kolor i mniej gorzki smak oraz sprawia, że łatwiej się rozpuszcza. Droste to dobra marka.