Ułożone Enchiladas z indykiem i fasolą Chipotle
Ułożone Enchiladas z indykiem i fasolą Chipotle to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 728 kalorii, 40g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.92 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz mięso z indyka, średnio gorący sos enchilada, tortille kukurydziane o średnicy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stacked Crock Pot Enchiladas, Ułożone Enchiladas Z Kurczaka, oraz Stos Śniadanie Enchiladas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 93°. Przynieś SOS enchilada na wolnym ogniu na średniej patelni na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło do bardzo niskiego poziomu.
Połączyć refried fasoli i chipotles w innym średnim patelni. Wymieszać mieszaninę fasoli na średnim ogniu do ogrzania przez, o 5 protokół.
Zanurz 1 tortillę w sosie enchilada, aż zmięknie, około 10 sekund. Używając szczypiec, przenieś tortillę na płytę żaroodporną.
Rozprowadzić 1/3 szklanki mieszanki fasoli. Wierzch z 1 łyżką zielonej cebuli. Zanurz drugą tortillę w sosie; umieść na mieszance fasoli. Wierzch z 1/2 szklanki mięsa z indyka, następnie 1 łyżka zielonej cebuli. Trzecią tortillę zanurzyć w sosie.
Ułożyć na wierzchu indyka, posypać 1/3 szklanki sera Jack, następnie 1 łyżką zielonej cebuli. Czwartą tortillę zanurz w sosie; umieść na wierzchu sera Jack.
Posypać 2 łyżkami queso fresco. Powtórz procedurę z pozostałymi tortillami, mieszaniną fasoli, zieloną cebulą, indykiem, serem Jack i queso fresco.
Przenieść do piekarnika i gotować do ogrzania przez, o 5 protokół.
Mżawka Pozostałe SOS enchilada na stosy tortilla.
Posypać pomidorami pokrojonymi w kostkę, awokado i pozostałą zieloną cebulą i podawać na ciepło.
* Chipotle chiles są po prostu suszone, wędzone jalapeños, są sprzedawane w puszkach w pikantnym sosie pomidorowym, czasami nazywane adobo. Znajdź je w niektórych supermarketach, sklepach z artykułami spożywczymi i na rynkach łacińskich.