Upside Down Ham Loaf
Odwrócony Bochenek szynki może być tylko przystawką, której szukasz. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 192 kalorie, 9g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Mieszanka cebuli, brązowego cukru, ananasa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Spróbuj Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Roztopić masło na dnie patelni bochenkowej 8x4 cala.
Masło posypać brązowym cukrem. Pokrój pierścienie ananasa na pół i ułóż je na cukrze.
W dużej misce wymieszać szynkę, cebulę, bułkę tartą, jajka i 1/4 szklanki soku z ananasa. Wymieszać w proszku musztardy i pieprzu cayenne. Zapakuj połowę mieszanki na patelnię na plastry ananasa.
Posyp nim ser szwajcarski, a następnie zapakuj pozostałą mieszankę szynki na wierzch. Pokrywa z folią aluminiową.
Piec przez 45 do 50 minut w nagrzanym piekarniku.
Pozostaw do ostygnięcia na patelni przez 5 minut,a następnie odwróć do góry nogami na talerz do serwowania. Kroimy jak klopsiki i podajemy.