Uncle D ' S Sweet Piccalilli (Green Tomato Relish)
Słodkie Piccalilli wujka D (sos z zielonych pomidorów) to bezglutenowe i wegańskie przepis z 48 porcjami. Ta przystawka ma 63 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz jabłka granny smith, sól, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Przyprawa Zielono-Pomidorowa, Pikantny Zielony Pomidorowy Smak, oraz Unknownchef86 ' s Green Tomato or Zucchini Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ocet, cukier, sól, nasiona gorczycy i bazylia połączyć w dużym garnku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż cukier się rozpuści, o 5 protokół. Wymieszaj zielone pomidory, czerwoną paprykę, czerwoną cebulę i jabłka Granny Smith w mieszaninie octu; gotuj energicznie, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną i rozkoszne smaki zmieszają się, 15 do 20 minut.
Sterylizuj słoiki i pokrywki we wrzącej wodzie przez co najmniej 5 minut. Zapakuj smaki do gorących, wysterylizowanych słoików, napełniając do 1/4 cala od góry. Uruchom nóż lub cienką szpatułkę wokół wnętrza słoików po ich napełnieniu, aby usunąć pęcherzyki powietrza. Przetrzyj obręcze słoików wilgotnym ręcznikiem papierowym, aby usunąć resztki jedzenia. Góra z pokrywkami i śrubami na pierścieniach.
Umieść stojak na dnie dużej doniczki i napełnij do połowy wodą. Doprowadzić do wrzenia i opuścić słoiki do wrzącej wody za pomocą uchwytu. Pozostaw 2-calową przestrzeń między słoikami.
Wlać więcej wrzącej wody, jeśli to konieczne, aby doprowadzić poziom wody do co najmniej 1 cala powyżej wierzchołków słoików. Doprowadzić wodę do wrzenia, przykryć garnek i przetwarzać przez około 10 minut.
Wyjmij słoiki z garnka i umieść na powierzchni pokrytej tkaniną lub drewnem, kilka cali od siebie, aż ostygnie. Po wystygnięciu przycisnąć palcem górną część każdej pokrywy, upewniając się, że uszczelka jest szczelna (pokrywka nie porusza się w górę ani w dół). Przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu.