Ulubiony budyń Justina z sosem truskawkowym
Ulubiony budyń Justina z sosem truskawkowym może być właśnie deserem, którego szukasz. Na 5,74 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1384 kalorie, 12g białka, oraz 110 g tłuszczu każdy. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, cukru, truskawek i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ulubiony budyń Chlebowo-masłowy z sosem Bourbon, Ulubiony Pudding Kukurydziany, oraz Mój Ulubiony Cytrynowy Pudding.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W średniej wielkości misce ubić żółtka i skrobię kukurydzianą. Odstawić. W dużym rondlu doprowadzić śmietanę, cukier i fasola wanilii i nasiona do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać białe kawałki czekolady, a następnie zmniejszyć ogień do niskiej. Żółtka utrzeć z odrobiną śmietany, następnie wlać żółtka z powrotem do śmietany. Gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje, około 1 minuty.
Wyjmij patelnię z ognia i wlej budyń do 6 (6-uncji) ramekinów. Przechowywać w lodówce przez 2 do 3 godzin.
Dodać truskawki, cukier i sok z cytryny do malaksera i pulsować, aż będzie gładka. Odcedzić mieszaninę drobnym sitkiem siatkowym do miski. Dodać budynie z coulis i udekorować bitą śmietaną i świeżymi truskawkami przed podaniem.