Ulubione Ciasto Czekoladowe
Ulubione ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 36 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka cukru, masła, mąki tortowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ulubione Ciasto Czekoladowe, Ulubione Ciasto Czekoladowe, oraz Ulubione ciasto czekoladowe sama dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smaruj dwie okrągłe patelnie na ciasto o średnicy 9 cali.
Mąkę przesiać z sodą oczyszczoną i solą trzy razy.
Zagotuj wodę i dodaj ją do czekolady i mieszaj, aż się rozpuści.
Masło lub margarynę zmiksować z cukrem.
Dodać jajka i dobrze wymieszać. Wymieszać wanilią.
Zmiksować w mieszaninie czekolady do śmietany mieszaniny.
Dodaj mąkę na przemian z kwaśną śmietaną, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Wlać ciasto do dwóch 9 calowych okrągłych patelni do ciast.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut lub do czasu testów ciasta.