Ulubiona peklowana wołowina i kapusta
Ulubiona peklowana wołowina i kapusta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 1,85 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 20g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 445 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla st. patrick day. Ten przepis z Taste of Home ma 15 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, chrzan, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Ze Słodkimi Ziemniakami jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Moja ulubiona peklowana wołowina i kapusta, Najlepsza peklowana wołowina i kapusta, oraz Peklowana wołowina i kapusta podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść mostek w dużym holenderskim piekarniku; przykryj wodą.
Dodać brązowy cukier i liście laurowe. (Jeśli pakiet spice jest dołączony do mostka, dodaj go również.) Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny.
Dodać ziemniaki i marchewkę. Powrót do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30-40 minut lub aż mięso i warzywa będą po prostu miękkie. Jeśli Twój holenderski piekarnik nie jest wystarczająco duży, aby zmieściła się kapusta, Usuń ziemniaki i marchew i zachowaj ciepło (można je przywrócić do gotowania i podgrzać przed podaniem).
Dodać kapustę; przykryć i gotować około 15 minut lub do miękkości. Wyrzucić liście laurowe.
Odcedzić i usunąć około 1-1 / 2 szklanki płynu do gotowania.
Odstawić mięso na kilka minut. Pokrój mięso na ziarno.
Podawać z sosem chrzanowym lub kwaśną śmietaną i sosem musztardowym.
W razie potrzeby udekorować pietruszką.
Sos chrzanowy: w małym rondlu roztopić masło. Zmiksować mąkę.
Dodaj 1 szklankę płynu do gotowania; mieszaj do uzyskania gładkości.
Dodać ocet, cukier i chrzan. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż zgęstnieje i bąbelki. W razie potrzeby dostosuj przyprawę z dodatkowym octem, cukrem lub chrzanem. Cienki sos, jeśli to konieczne, z pozostałym płynem do gotowania.