Ulubiona flądra rodziny
Ulubioną flądrą rodziny jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Na 20,24 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 995 kalorii, 139g białka, oraz 43g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Recipezaar. Mieszanka pomidorów, filety sola, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Faszerowana flądra niani 5 Star family Favorite, Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, oraz Family Favorite Party Mix dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Spryskaj duże naczynie do pieczenia patelnią Pam lub smarem.Ryby układamy w jednej warstwie w przygotowanym naczyniu do pieczenia, następnie posypujemy serem i układamy pokrojone pomidory na ser.
Całość posypać oregano, solą czosnkową i pieprzem.
Piec 10-20 minut (w zależności od grubości ryby).
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris