Ultimate Mud Pie
Ultimate Mud Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.51 za porcję. Jedna porcja zawiera 572 kalorie, 7G białka, oraz 37 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, okruchy wafli czekoladowych, półsłodką czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 25 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Placek Maślany, Ciasto Wiśniowe, oraz Ciasto Kokosowe Bez Gotowania.
Instrukcje
1 umieść stojak na środku piekarnika i podgrzej piekarnik do 177°. Lekko posmaruj 9-calowym piepanem.
2 aby skórka, połączyć okruchy, stopionebutter i cukier w średniej misce, aż zwilżona.Wciśnij mocno i równomiernie do patelni.
Piec, ażrusta jest ustawiona i pachnie ciepłymi ciasteczkami, około 12 minut. Całkowicie fajne.
3 aby nadzienie, w średnim rondlu overmedium ciepła, ciepła 2 1/2 szklanki pół i pół, thesugar, i sól, mieszając często rozpuścić cukier, aż gotuje.
Wlać do żaroodpornej miski. Wypłukać rondel.
4 w małej misce, posypać skrobię kukurydzianą na theremairing 1/2 szklanki pół i pół i ubijać, aż się rozpuści.
Żółtka ubić w średniej misce i stopniowo ubić w mieszaninie skrobi kukurydzianej. Stopniowo ubijamy gorącą mieszankę pół na pół i wracamy do wylanego rondla. Gotować na średnim ogniu, mieszającostatnio płaską drewnianą łopatką (aby utrzymać mieszaninę przed przypaleniem), aż dojdzie do wrzenia.Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i pozwól mixturabble, stale mieszając, przez 1 minutę.
Wyjąć z ognia, dodać czekoladę, masło i wanilię, andwisk, aż czekolada całkowicie się rozpuści. Przecedzić przez sito druciane do czystej miski.
Wlać nadzienie do schłodzonej skórki i nacisnąć plastik bezpośrednio na nadzienie, aby zapobiec formowaniu się skóry.
Niech ostygnie całkowicie. Przechowywać w lodówce, aż nadzieniejest schłodzone i ustawić, co najmniej 2 godziny.
6 aby polewa, ubij śmietanę, cukierników i wanilię w schłodzonej średniej misce z mikserem elektrycznym ustawionym na dużej prędkości, aż będzie sztywny. Odkryj ciasto.
Rozłóż i obróć polewę nad nadzieniem.(Jeśli chcesz, przełożyć bitą śmietanę do pastylki wyposażonej w końcówkę gwiazdki i wymieszać śmietanę na ciasto.)
Ciasto posypać okruchami ciasteczek. Pokroić i servechilled.
Adaptacja Diamentowych naczyń Julie Loria (Lyons Press/ 24.9 zł
Fragmenty copyright 2011 By Julie Loria, za zgodą Lyons Press