Ugotuj książkę: świeża bazylia Panna Cotta
Gotuj książkę: świeża bazylia Panna Cotta może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 476 kalorii, 3G białka, oraz 44g tłuszczu. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz liście bazylii, wodę, ciężki krem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: pieprz czarny Panna Cotta z figami, Basil Panna Cotta, oraz Jeżyna-Bazylia Panna Cotta.
Instrukcje
Żelatynę rozpuścić w wodzie i odstawić na bok. Zarezerwuj jeden lub dwa duże liście bazylii do dekoracji.
Śmietanę, cukier i resztę bazylii połączyć w średnim rondlu i po prostu doprowadzić do duszenia.
Zdjąć z ognia i przykryć do stromego na 20 minut. Odcedzić liście z mieszanki kremu i wymieszać z żelatyną.
Podzielić równo pomiędzy cztery ramekiny, przykryć plastikiem i schłodzić co najmniej 4 godziny lub przez noc, aby ustawić.
Zwinąć zarezerwowane liście bazylii i pokroić cienko w szyfonady.
Ułożyć szczyptę szyfonady na każdym z ramekinów do dekoracji.