Ugotuj książkę: Squash bengalski z ciecierzycą

Ugotuj książkę: Squash bengalski z ciecierzycą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać gotować książkę: Bengalski Squash z ciecierzycy spróbować. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 30 mówi, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pastę imbirową, cukier, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Bengalski dyni i ciecierzyca Garbanzos, Ugotuj książkę: półksiężyce squasha z masłem, sezamem i solą, oraz Ugotuj książkę: policzki wołowe duszone z granatu z puree z dyni maślanej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj asafoetida, liść laurowy, Panch phoran i chiles; gotować na małym ogniu przez około 1 minutę. 
Składniki, których będziesz potrzebować
AsafoetidaAsafoetida
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
3
Dodać cebulę i gotować do miękkości i złoty. Wymieszaj kurkumę, kminek i zmieloną kolendrę wraz z solą, cukrem i pastą imbirową. Wymieszaj patelnię, dodaj odrobinę wody i gotuj przez kolejną minutę. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra MielonaKolendra Mielona
Pasta ImbirowaPasta Imbirowa
KurkumaKurkuma
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać Kabaczek, wlać 2/3 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż squash jest gotowane przez, około 15-18 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Wymieszaj ciecierzycę, garam masala, proszek z nasion kopru włoskiego i odrobinę wody. Gotować jeszcze minutę i podawać. Danie powinno być wilgotne, ale nie pieczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garam MasalaGaram Masala
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn