Ugotuj książkę: policzki wołowe duszone z granatu z puree z dyni maślanej

Ugotuj książkę: policzki wołowe duszone z granatu z puree z dyni maślanej
Need a wegetariańska przystawka? Ugotuj książkę: duszone policzki wołowe z granatem z puree z dyni może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 488 kalorii, 6G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Jeśli masz sól i pieprz, dyni, marchew, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ugotuj książkę: przegrzebki z przecierem Grochowym i szynką, 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem, oraz Ugotuj książkę: Purée z bazylii ziemniaczanej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż kawałki policzków wołowych na sucho. Doprawić solą i pieprzem ze wszystkich stron i posmarować lekką warstwą mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Rozgrzać olej w dużym, bezpiecznym do pieczenia garnku lub holenderskim piekarniku na dużym ogniu, aż olej zacznie pękać. Potrząśnij nadmiar mąki i umieść policzki wołowe w jednej warstwie na dnie patelni (w razie potrzeby pracując partiami). Brązowy z każdej strony do lekko złocistego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Policzki wołowe wyjąć szczypcami i odstawić do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Dodaj cebulę, marchew i seler na patelni (dodając dodatkowy olej, jeśli dno jest bardzo suche), i pocić na małym ogniu, aż zmiękną, o 6 protokół. Doprawić solą i pieprzem i zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z dna patelni. Powrót policzki wołowe do garnka, i dodać wino i jedną szklankę soku z granatów. Doprowadzić do wrzenia, mieszając. Przykryć i przenieść do piekarnika dusić przez 3 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
W międzyczasie, pokroić squasha na pół wzdłuż i zgarnąć nasiona. Obficie natłuścić blachę do pieczenia i ułożyć połówki kabaczka ścięte bokiem. Piecz przez około 1 godzinę, podczas gdy policzki wołowe są duszenia, lub aż szczyty są miękkie w dotyku, a mięso pod spodem jest przetarg przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
7
Ostudzić i zeskrobać mięso ze skórek łyżką.
8
Przenieść do rondla i dodać masło, śmietanę i kilka szczypty soli, mieszając na średnim ogniu. Za pomocą blendera ręcznego, proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
9
Zwróć garnek z policzkami wołowymi do pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Dokładnie przełożyć wołowinę do osobnego naczynia łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
11
Dodaj pozostałą filiżankę soku z granatów i zmniejsz sos do około połowy, w zależności od tego, ile płynu jest na początku. Policzki wołowe układamy na talerzu z gałką puree z dyni, a na wierzchu z chochlą lub dwoma sosami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
12
Dekoruj świeżymi nasionami granatu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn