Ugotuj książkę: pierogi Potticker

Ugotuj książkę: pierogi Potticker
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj gotować książkę: pierogi Potticker spróbować. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 36 i kosztuje 30 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz ząbek czosnku, chile, ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Gondi, pierogi z kurczakiem i ciecierzycą w bulionie, Ugotuj książkę: Indyk z pikantną czarną fasolą w pierożkach z tofu, oraz Pierogi Potticker.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć wszystkie składniki na sos do zanurzania. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W średniej misce, wymieszać indyka, bok choy, imbir, czosnek, sos sojowy, olej sezamowy, i sól. Wymieszać z białkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Bok ChoyBok Choy
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona WaniliiLaska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Pracując z sześcioma na raz, połóż opakowania do pierogów na powierzchni roboczej. Łyżka 1 łyżka nadzienia na każdym z nich. Lekko zmocz krawędź każdego opakowania wodą. Złożyć ciasto na i szczypta na brzegach. Najłatwiej jest to zrobić, podnosząc każdą pieróg i ściskając krawędzie kciukiem i palcem wskazującym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijki Do PierogówOwijki Do Pierogów
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Ułożyć na blasze i przykryć folią, aby pierogi nie wyschły. Powtarzać do momentu użycia całego wypełnienia. (Zamrozić wszelkie pierogi, które nie zostaną natychmiast ugotowane. Po zamrożeniu przenieś je do plastikowych torebek do wielokrotnego zamykania lub owiń w folię.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn