Ugotuj książkę: pierogi Potticker
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj gotować książkę: pierogi Potticker spróbować. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 36 i kosztuje 30 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz ząbek czosnku, chile, ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Gondi, pierogi z kurczakiem i ciecierzycą w bulionie, Ugotuj książkę: Indyk z pikantną czarną fasolą w pierożkach z tofu, oraz Pierogi Potticker.
Instrukcje
W małej misce, połączyć wszystkie składniki na sos do zanurzania. Odstawić.
W średniej misce, wymieszać indyka, bok choy, imbir, czosnek, sos sojowy, olej sezamowy, i sól. Wymieszać z białkiem.
Pracując z sześcioma na raz, połóż opakowania do pierogów na powierzchni roboczej. Łyżka 1 łyżka nadzienia na każdym z nich. Lekko zmocz krawędź każdego opakowania wodą. Złożyć ciasto na i szczypta na brzegach. Najłatwiej jest to zrobić, podnosząc każdą pieróg i ściskając krawędzie kciukiem i palcem wskazującym.
Ułożyć na blasze i przykryć folią, aby pierogi nie wyschły. Powtarzać do momentu użycia całego wypełnienia. (Zamrozić wszelkie pierogi, które nie zostaną natychmiast ugotowane. Po zamrożeniu przenieś je do plastikowych torebek do wielokrotnego zamykania lub owiń w folię.)