Ugotuj książkę: pierogi Potticker

Ugotuj książkę: pierogi Potticker
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj gotować książkę: pierogi Potticker spróbować. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 36 i kosztuje 30 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz ząbek czosnku, chile, ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Gondi, pierogi z kurczakiem i ciecierzycą w bulionie, Ugotuj książkę: Indyk z pikantną czarną fasolą w pierożkach z tofu, oraz Pierogi Potticker.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć wszystkie składniki na sos do zanurzania. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W średniej misce, wymieszać indyka, bok choy, imbir, czosnek, sos sojowy, olej sezamowy, i sól. Wymieszać z białkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Bok ChoyBok Choy
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Pracując z sześcioma na raz, połóż opakowania do pierogów na powierzchni roboczej. Łyżka 1 łyżka nadzienia na każdym z nich. Lekko zmocz krawędź każdego opakowania wodą. Złożyć ciasto na i szczypta na brzegach. Najłatwiej jest to zrobić, podnosząc każdą pieróg i ściskając krawędzie kciukiem i palcem wskazującym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijki Do PierogówOwijki Do Pierogów
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Ułożyć na blasze i przykryć folią, aby pierogi nie wyschły. Powtarzać do momentu użycia całego wypełnienia. (Zamrozić wszelkie pierogi, które nie zostaną natychmiast ugotowane. Po zamrożeniu przenieś je do plastikowych torebek do wielokrotnego zamykania lub owiń w folię.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn