Ugotuj książkę: muffinki jabłkowe

Ugotuj książkę: muffinki jabłkowe
Gotuj książkę: muffinki jabłkowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, sodę oczyszczoną, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Muffinki owsiane jabłkowe z brązowym masłem glazura jabłkowa, Ugotuj książkę: Corniest Corn Muffins, oraz Ugotuj książkę: muffinki dyniowe z Pepitami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. obficie posmaruj standardową 12-szklankową puszkę muffin lub ułóż ją papierowymi wkładkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
W średniej misce wymieszać cukier granulowany, brązowy cukier i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodać jajka i ubić do połączenia. W innej misce przesiać razem mąkę, sodę oczyszczoną, sól i cynamon. W trzeciej misce, ubij razem jabłecznik, śmietana, i wanilia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Dodaj jedną trzecią mieszaniny Flut i jedną trzecią mieszaniny cydru jabłkowego do mieszaniny cukru, składając za pomocą szpatułki, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
5
Dodaj resztę mąki i mieszanek cydru w dwóch dodatkach. Złożyć starte jabłko, a następnie równomiernie podzielić ciasto na przygotowane muffinki, wypełniając każdą filiżankę trzy czwarte drogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1 Duże Zielone Jabłko1 Duże Zielone Jabłko
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
6
Wierzch muffinek posypać cukrem Demerara.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DemeraraCukier Demerara
7
Piec, obracając puszkę muffinów w połowie, aż babeczki powrócą do dotyku, 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
8
Przenieś patelnię do stojaka z drutu i pozostaw do ostygnięcia na 10 minut. Następnie wyjmij babeczki z patelni i pozwól im całkowicie ostygnąć na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Te babeczki najlepiej nadają się na drugi dzień i będą przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni.
10
Różne Rzemiosło: Szybki Chleb Jabłkowy
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
11
Wlać ciasto do masłem 8 1/2 x 4 1/2-calowy Bochenek pan wyłożone pergaminem i piec, obracając patelnię w połowie, aż tester ciasto włożone w środku bochenka wychodzi czysty, 45 do 55 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
12
Przenieś patelnię do stojaka z drutu i pozostaw do ostygnięcia na 10 minut. Następnie wyjmij bochenek z patelni i pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu. Ten chleb jest najlepszy drugiego dnia i może być przechowywany, owinięty folią, w temperaturze pokojowej do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn