Ugotuj książkę: Linguine z fasolą Fava, czosnkiem, pomidorem i bułką tartą

Ugotuj książkę: Linguine z fasolą Fava, czosnkiem, pomidorem i bułką tartą
Ugotuj książkę: Linguine z fasolą Fava, czosnkiem, pomidorem i bułką tartą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 579 kalorii. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Przejdź do sklepu i odebrać sos pomidorowy, olej z pestek winogron, pecorino romano, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: makaron jajeczny z fasolą Fava, porami i smalcem, Ugotuj książkę: Rigatoni z kalafiorem, Pecorino, ostrą papryką i bułką tartą, oraz Ugotuj książkę: łosoś z pomidorem, koperkiem i zupą czosnkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić duży garnek z wodą na gotować i soli go dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
W międzyczasie podgrzać olej z pestek winogron na dużym ogniu. Po chwili dodaj czosnek. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez minutę lub dwie, aż będzie pachnący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Dodać favas i wymieszać lub wrzucić do herbu je w oleju. Po 30 sekundach dodaj bulion warzywny (ostrożnie, w jednym dużym dodatku), aby ostudzić patelnię. Wymieszaj lub wstrząśnij patelnią, a następnie poczekaj, aż bulion się zagotuje i dodaj sos pomidorowy, łyżeczkę soli i płatki czerwonej papryki. Makaron wrzucić do wrzącej wody, ugotować i dodać masło do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Odcedzić makaron i dodać go do ciepłego sosu. Wyłączyć ogień i wrzucić makaron do pokrycia go z sosem. Makaron porcjować między miseczki i udekorować oliwą z oliwek, startym serem i bułką tartą. Oferujemy czarny pieprz przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn