Ugotuj książkę: Linguine z fasolą Fava, czosnkiem, pomidorem i bułką tartą

Ugotuj książkę: Linguine z fasolą Fava, czosnkiem, pomidorem i bułką tartą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 579 kalorii. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Przejdź do sklepu i odebrać sos pomidorowy, olej z pestek winogron, pecorino romano, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: makaron jajeczny z fasolą Fava, porami i smalcem, Ugotuj książkę: Rigatoni z kalafiorem, Pecorino, ostrą papryką i bułką tartą, oraz Ugotuj książkę: łosoś z pomidorem, koperkiem i zupą czosnkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić duży garnek z wodą na gotować i soli go dobrze.
W międzyczasie podgrzać olej z pestek winogron na dużym ogniu. Po chwili dodaj czosnek. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez minutę lub dwie, aż będzie pachnący.
Dodać favas i wymieszać lub wrzucić do herbu je w oleju. Po 30 sekundach dodaj bulion warzywny (ostrożnie, w jednym dużym dodatku), aby ostudzić patelnię. Wymieszaj lub wstrząśnij patelnią, a następnie poczekaj, aż bulion się zagotuje i dodaj sos pomidorowy, łyżeczkę soli i płatki czerwonej papryki. Makaron wrzucić do wrzącej wody, ugotować i dodać masło do sosu.
Odcedzić makaron i dodać go do ciepłego sosu. Wyłączyć ogień i wrzucić makaron do pokrycia go z sosem. Makaron porcjować między miseczki i udekorować oliwą z oliwek, startym serem i bułką tartą. Oferujemy czarny pieprz przy stole.