Ugotuj książkę: kozie sery duszki

Ugotuj książkę: kozie sery duszki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj gotować książkę: kozi ser Danisz spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Ten przepis służy 18. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 116 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz aktywne drożdże, mąkę tortową, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: ciasteczka z kozim serem, Ugotuj książkę: Blinty z kozim serem, oraz Ugotuj książkę: kozi ser i naleśniki z ricottą.

Instrukcje

1
Mąkę tortową włóż do dużej miski, a następnie wrzuć chłodne kostki masła-czyli prosto z lodówki, pokrojone na małe kawałki. Użyj widelca lub noża do ciast, aby przepchnąć tłuszcz przez mąkę, ciągle obrabiając go wokół miski, często czyszcząc zęby, a następnie ponownie. Jest tu o wiele więcej tłuszczu niż mąki, o wiele więcej masła, niż można użyć na ciasto, więc otrzymana mieszanka będzie o konsystencji rzeczy w słoiku z pastą z podstawówki, która została odkryta przez noc.Można to również wykonać w robocie kuchennym wyposażonym w nóż do siekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać mąkę i masło, i proces, aż masa zacznie siętworzyć w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
3
Wyłożyć czystą, suchą powierzchnię roboczą papierem woskowym. Zbierz ciasto razem, a następnie przekręć je na papier woskowy. Ustaw na wierzchu kolejny arkusz papieru woskowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
4
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 23 x 30,5 cm. Zwróć uwagę na brakujące słowa " O " lub " około."Nie oszukuj; użyj linijki i ustaw prostokąt dokładnie w odpowiednim rozmiarze, wielokrotnie zmieniając wałek do ciasta i obracając tylko raz lub dwa razy w każdym kierunku, zanim zmienisz i zwijasz w innym zestawie kierunków. Gdy już masz prostokąt, podnieś go jeszcze między arkusze papieru woskowego, połóż na dużej blasze do pieczenia i włóż całość do lodówki na co najmniej 1 godzinę lub do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
5
Podgrzać mleko w dużym rondlu na małym ogniu, aż mleko osiągnie temperaturę od 38°C do 41°C. Ważne jest, aby być dokładnym. Użyj natychmiastowego odczytu termometru do mięsa, aby mieć pewność, biorąc temperaturę mleka, nie pozwalając sondzie dotknąć samej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Gdy mleko osiągnie odpowiednią temperaturę, zdejmij je z ognia i wymieszaj z 3 łyżkami cukru i drożdży. Odstawić patelnię na 5 minut, aby udowodnić drożdże-to znaczy, aby upewnić się, że jest bąbelkowy, nawet spieniony, zaczyna ożywać i produkuje gazowany dwutlenek węgla, który ostatecznie sprawi, że ciasto wzrośnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Wsypać 2 szklanki (330 g) mąki uniwersalnej i 2 łyżki ubitego jajka(resztę ubitego jajka odłożyć do lodówki na później w przepisie). Trochę wymieszać; następnie, gdy materiał zacznie formować ciasto, odwróć go na czystą, suchą, lekko posypaną mąką powierzchnię roboczą i ugniataj przez 2 minuty, ciągnąc jedną ręką, przekręcając rozciągniętą bryłę i jednocześnie wbijając w nią dłoń drugiej ręki. Zasadniczo chcesz stworzyć gładkie ciasto, nie tak jedwabiste jak dobre ciasto chlebowe, ale nadal spójne i spójne. Przykryj go czystym ręcznikiem kuchennym i pozostaw na blacie przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
8
Wyczyść powierzchnię roboczą, aby nie miała lepkich kawałków ciasta, dobrze wysuszyć, a następnie lekko odkurzyć mąką. Ustaw bryłę ciasta na środku i użyj wałka do ciasta, aby zwinąć ją w prostokąt o wymiarach 14 x 20 cali (35,5 x 50 cm).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
9
Wyjmij schłodzone ciasto maślane z lodówki i ustaw je na wierzchu i na jednym końcu ciasta mącznego, tak aby 12-calowy (30,5 cm) bok maślanego prostokąta był cal (2,5 cm) lub tak od, ale także równolegle do 14-calowej (35,5 cm) strony większego arkusza ciasta. Obróć ciasto tak, aby prostokąt maślany był najdalej od Ciebie. Teraz Złóż większy arkusz ciasta w górę i nad maślanym, zamykając go. Przerabiaj ciasto, aby uszczelnić wszystkie krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
10
Rozwałkuj go ponownie w duży prostokąt, około 14 x 20 cali (35,5 x 50 cm) - nie dokładnie tym razem, po prostu wystarczająco blisko. Jeśli ugniatasz go podczas tego kroku, możesz odkurzyć powierzchnię roboczą odrobiną mąki, ale rób to tak rzadko, jak to możliwe, używając jak najmniej. Więcej mąki = więcej glutenu = możliwość twardszego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
11
Weź jeden krótki bok tego prostokąta i złóż go, aż dojdzie do znaku 2/3 na długim boku prostokąta. Teraz weź drugą odsłoniętą stronę i złóż ją w drugą stronę, składając w ten sposób kawałek ciasta na trzy równe części jeden na drugim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
12
Rozwałkuj ten kawałek ciasta na duży prostokąt, około 14 x 20 cali (36 x 51 cm). Następnie zrób to jeszcze trzy razy: składając to na trzecie i zwijając z powrotem, i znowu, i znowu. Po raz ostatni zagnieść ciasto na trzy części, następnie wstawić do lodówki, aby ostygło przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
1
W misce wymieszać świeży chèvre lub miękki kozi ser, duże całe jajko (Nie zarezerwowane ubite jajko), cukier, mąkę uniwersalną i gałkę muszkatołową do uzyskania kremowej i gładkiej konsystencji. Wyjmij z lodówki pozostałą część ubitego jajka i ubijaj z 1 łyżką wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Ser KoziSer Kozi
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Aby zrobić duszki, wyjmij schłodzone ciasto z lodówki i pokrój je na 3 równe kawałki. Ponownie wyczyść i osusz powierzchnię roboczą. (Czy można się dziwić, dlaczego cukiernicy są tak rozdrażnieni?) Nadaj mu lekki pył z mąką. Na tej powierzchni rozwałkuj każdy kawałek ciasta na prostokąt o wymiarach 6 x 8 cali (15 x 20 cm), około cala (.6 cm) grubości. Bądź dość precyzyjny, ale nie obsesyjny - ponieważ po rozwinięciu wszystkich 3, przycinasz je do idealnych prostokątów 5 x 7 cali (13 x 19 cm) o idealnie prostych krawędziach. (Nadmiar ciasta można wyrzucić lub upiec samodzielnie na małe Twisty ciasta francuskiego lub warkocze.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Wytnij każdy z tych prostokątów na sześć kwadratów o wymiarach 2 x 2 cale (6 x 6 cm). Innymi słowy, wykonaj jedno proste cięcie równoległe do 7-calowych (19-cm) boków i dwa parzyste cięcia równoległe do 5-calowych (13-cm) boków.
4
Umieść czubatą łyżkę nadzienia w każdym kwadracie. Wchodzisz na rogach każdego kwadratu w kierunku środka, aby spotkać się w środku nad wypełnieniem. Na ciasto nakleić trochę ubitej mieszaniny jajek i wody, aby zamknąć ją w centralnym punkcie. Gdy wszystkie małe opakowania są wykonane, linia dużą blachę do pieczenia z matą silikonową lub pergaminem, i umieścić wypełnione pakiety na dużą blachę do pieczenia, przykryć je czystym ręcznikiem kuchennym i niech odpocząć w temperaturze pokojowej przez 30 minut. W międzyczasie umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do temperatury 204° (205°C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Piec, aż duszki są dmuchane i złoty kolor, o 20 protokół. Ostudzić przez minutę lub dwie na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do stojaka z drutu i kontynuować chłodzenie. Po osiągnięciu temperatury pokojowej (jeśli tak długo) można je przechowywać na blacie w plastikowej torebce zamykanej na zamek błyskawiczny przez kilka dni lub w zamrażarce przez kilka miesięcy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje18
Ocena Zdrowia3
Magazyn