Ugotuj książkę: duszone "czerwone gotowane" skrzydełka w stylu Szanghajskim
Gotuj książkę: duszone "czerwone gotowane" skrzydełka, w stylu Szanghaju może być tylko hor d ' oeuvre, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 150 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz płatki chile, skrzydełka z kurczaka, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: duszone warzywa po Marokańsku, Ugotuj książkę: Boston Butt gotowany jak szynka, oraz Gotuj książkę: Best-Ever American Wings.
Instrukcje
Odetnij końcówki skrzydeł i zachowaj je do robienia zapasów.
Przeciąć skrzydła na pół przez staw. W dużej misce połącz wszystkie pozostałe składniki.
Umieść głęboką 12-calową patelnię na średnim ogniu.
Dodać mieszaninę czerwonego wina i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Dodać skrzydełka z kurczaka. Doprowadzić do niskiego wrzenia, przykryć, włączyć ciepło do niskiego, i gotować na wolnym ogniu, aż skrzydła stają się bardzo miękkie, o 30 protokół. Mieszaj od czasu do czasu. Można to zrobić 24 godziny przed podaniem.
Aby służyć, doprowadzić skrzydełka i sos do niskiego wrzenia. Gotować, aż prawie cały sos odparuje i utworzy szkliwo wokół skrzydeł.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Skrzydełka z kurczaka można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.