Ugotuj książkę: czekoladowe ciasteczka Chunkocino

Ugotuj książkę: czekoladowe ciasteczka Chunkocino
Gotuj książkę: czekoladowe ciasteczka Chunkocino mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Ten przepis służy 28. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sodę oczyszczoną, ekstrakt z wanilii, mocno brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Gotuj książkę: świąteczne ciasteczka czekoladowe, Ugotuj książkę: ciasteczka z żurawiną i białą czekoladą, oraz Gotuj książkę: Meksykańskie ciasteczka czekoladowe Crackle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odstawić około 1/2 szklanki kawałków czekolady do późniejszego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki CzekoladyKawałki Czekolady
2
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól wymieszać w małej misce, aby napowietrzyć i połączyć; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
W misce miksera stojącego, ubić masło z płaskim mocowaniem wiosła na średniej prędkości, aż do kremowego, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodaj oba cukry stopniowo i kontynuować bicie na dużej prędkości, aż lekkie i puszyste, o 2 minuty więcej, skrobanie w dół miski raz lub dwa razy; beat w stalówki, mielona kawa, i wanilia. Beat in the egg.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa MielonaKawa Mielona
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodać mieszaninę mąki, mieszając tylko, aż niektóre smugi mąki nadal pozostają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
6
Dodaj większą ilość kawałków czekolady i beat aż tylko połączone. Schłodzić ciasto przez co najmniej 2 godziny lub przez noc. Ciasto można zamrozić na okres do 1 miesiąca, dobrze zapakować w plastik i umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; rozmrozić w lodówce na noc przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki CzekoladyKawałki Czekolady
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
7
Umieść stojaki w górnej i dolnej trzeciej części piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 325°: F. Linia 2 galaretki-Roll patelnie z pergaminem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
8
Kropla przez obficie zaokrąglone łyżkę stołową (używam Zeroll # 40 miarka) 2 cale od siebie na przygotowanych patelniach. Używając zarezerwowanych kawałków czekolady, naciśnij kawałki czekolady na każdym ciastku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki CzekoladyKawałki Czekolady
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
9
Piec przez 10 do 12 minut, aż będzie jasno złoty kolor. Ciasteczka będą trochę miękkie w środku i mocniejsze na brzegach. Schłodzić na patelniach ustawionych na stojakach przez 5 minut, a następnie przesunąć pergamin na stojaki, aby całkowicie schłodzić ciasteczka. Przechowywać w temperaturze pokojowej do 3 dni w hermetycznym pojemniku w pojedynczych warstwach oddzielonych papierem pergaminowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia0
Magazyn