Ugotuj książkę: ciasto cytrynowe z lukrem Campari

Ugotuj książkę: ciasto cytrynowe z lukrem Campari
Ugotuj książkę: ciasto cytrynowe z lukrem Campari może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 638 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 84 smakoszy i kucharzy. Mieszanka skórki cytrynowej, soda oczyszczona, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gotuj książkę: Siedmiowarstwowy Dip fasolowy, Puszyste ciasto cytrynowo-rozmarynowe z lukrem cytrynowo-serowym, oraz Ciasto cytrynowe z lukrem cytrynowo-serowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby ciasto, Rozgrzej piekarnik do 177°. masło dwie 8-calowe okrągłe patelnie do ciast lub spryskaj je nieprzywierającym sprayem. Spody wyłożyć papierem do pieczenia. Odkurzyć Patelnie mąką i wystukać nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W średniej misce ubić mąkę uniwersalną, mąkę tortową, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka TortowaMąka Tortowa
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W dużej misce, ubić masło i cukier z mikserem elektrycznym, aż lekkie i puszyste, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać jajka po kolei, ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
5
Na przemian dodawać mieszaninę mąki i maślankę do mieszaniny masła, rozpoczynając i kończąc mąką, a następnie dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6
Dodaj limoncello, sok z cytryny, i skórka z cytryny i pokonać tylko do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
LimoncelloLimoncello
7
Podziel ciasto między dwie patelnie i piec przez 30 minut, aż ciasta są nadmuchane i zestaw i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Schłodzić ciasta przez 10 minut w patelniach, wyjąć i ostudzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Aby zrobić maślany krem Campari, ubij masło i 2 szklanki cukru cukierniczego w średniej misce z mikserem elektrycznym, aż będą gładkie i kremowe, około 3 minut. Beat in the milk, limoncello i Campari. Stopniowo ubijaj w 1 do 2 kolejnych filiżankach cukru cukierniczego, aż krem maślany będzie gęsty i kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
LimoncelloLimoncello
CampariCampari
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Ułożyć jedną warstwę ciasta na talerzu i rozłożyć połową maślanego kremu. Wymieszać z pozostałą warstwą ciasta i rozprowadzić pozostałym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
10
Uwaga: Zastąp Likier wiśniowy, taki jak kirsh, na Campari i dodaj kroplę lub dwie czerwonego barwnika spożywczego do lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
CampariCampari
3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn