Ugotuj książkę: Bottega Caponata

Ugotuj książkę: Bottega Caponata
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać gotować książkę: Bottega Caponatan spróbować. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 5G białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, koszerną sól i pieprz, sycylijskie oliwki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Bottega ' s Limoncello, Ugotuj książkę: PBJ, oraz Ugotuj książkę: Albóndigas.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na dużym ogniu przez około 3 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek, aby pokryć dno patelni. Pracując partiami, dodaj bakłażana w jednej warstwie i gotuj, niezakłócony, aż do głębokiego brązu z pierwszej strony. Skręcić i gotować, obracając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Przełożyć bakłażan na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Dodaj więcej oleju do patelni w razie potrzeby, jak gotować pozostałe partie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w dużej patelni saute na średnim ogniu. Wrzucić 1 ząbek czosnku, suszone chile, 1 gałązka tymianku, i łodygi bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Suszona Papryka ChiliSuszona Papryka Chili
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać cebulę i gotować przez 5 protokół. Doprawić szczyptą soli i kilkoma zmielonymi pieprzem, dodać 1 łyżkę octu. Gotować przez kolejne 5 minut, lub aż cebula jest półprzezroczysta i delikatna, ale nie przybrała żadnego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)(duża Tuba)
7
Przenieść cebulę do dużej miski; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Wytrzyj patelnię, dodaj jeszcze 1 łyżkę oliwy z oliwek i podgrzej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Dodaj pozostały ząbek czosnku, 1 gałązkę tymianku i łodygę bazylii, następnie dodaj paprykę i gotuj przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
10
Dodać szczyptę soli, pieprzu, i pozostałą łyżkę octu i gotować przez 6 do 7 protokół, lub do papryki są miękkie; należy uważać, aby nie pozwolić im brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
11
Przełożyć do miski z cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Dodać bakłażan, pomidory, seler, kapary, i oliwki do cebuli i papryki, dobrze wymieszać, i smak. Dostosuj przyprawy, dodając cukier, ocet, sól i pieprz w razie potrzeby. Caponata powinna mieć subtelny słodko-kwaśny smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
13
Posypać posiekaną bazylią, pozostałymi liśćmi tymianku i kilkoma łyżkami oliwy z oliwek i wymieszać, aby włączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
14
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn