Ugotuj książkę: batony cytrynowe
Ugotuj książkę: batony cytrynowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 23 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, jajka, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ugotuj książkę: bary Florenckie, Ugotuj książkę: masło orzechowe i galaretki, oraz Ugotuj książkę: kurczak cytrynowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Posmaruj 8-calową kwadratową patelnię sprayem do gotowania.
Umieść suche składniki w robocie kuchennym i pulsuj raz lub dwa razy, aby połączyć.
Dodać masło; mieszaninę pulse aż masło jest dokładnie włączone. (Ciasto powinno przypominać Gruboziarnisty posiłek.)
Dodaj wodę; pulsuj kilka razy, aż ciasto uformuje się.
Wciśnij mieszaninę na dno przygotowanej patelni.
Piec skorupę przez 35 do 40 minut lub do złotego koloru.
Wyjmij patelnię z piekarnika, pozostawiając piekarnik włączony.
Umieść patelnię na stojaku z drutu, aby ostygła.
W małej misce, połączyć jajka, cukier granulowany, mąka z białego ryżu i sok z cytryny.
Wlać mieszaninę na upieczoną skórkę.
Powrót patelni do piekarnika.
Piec przez 15 minut lub do momentu napełnienia. (Nadzienie powinno być twarde i nie drgać.)
Wyjąć patelnię z piekarnika i umieścić na stojaku z drutu do ostygnięcia.