Ugotuj książkę: ulubione ciasta kukurydziane George ' a Washingtona

Ugotuj książkę: ulubione ciasta kukurydziane George ' a Washingtona
Gotuj książkę: ulubione ciasta kukurydziane George ' a Washingtona mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 447 kalorii, 10g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz aktywne drożdże, wodę, mieloną mąkę kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto marchewkowe George ' a Washingtona, George Washington Cherry Cobbler, oraz George Washington Pound Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wieczorem przed, połączyć 1 szklankę mąki kukurydzianej, 1 1/2 szklanki letniej wody, i drożdże w średniej wielkości niereaktywnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sałata Rzymska Lub Zielona, PorwanaSałata Rzymska Lub Zielona, Porwana
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
2
Trzepaczka dobrze; mieszanina będzie cienka. Przykryć miskę szczelnie; odstawić na noc w ciepłym miejscu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
3
Następnego ranka ubij pozostałą 1 szklankę mąki kukurydzianej, sól i jajko. Ponownie przykryć miskę; odstawić na 15 do 20 minut (pozwalając, aby właśnie dodana mączka kukurydziana wchłonęła część płynu i nieco zmiękczyła).
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Nieprażone Pestki DyniNieprażone Pestki Dyni
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
4
Sprawdź konsystencję; powinien być zbliżony do cienkiego ciasta naleśnikowego, ani prawie płynnego, ani tak grubego jak ciężka śmietana. W razie potrzeby dodaj trochę więcej letniej wody, aby to osiągnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sałata Rzymska Lub Zielona, PorwanaSałata Rzymska Lub Zielona, Porwana
5
Zacznij podgrzewać dobrze przyprawioną patelnię żeliwną lub patelnię na średnim ogniu. Zwilżyć ręcznik papierowy olejem roślinnym. Gdy patelnia jest gorąca, przetrzyj jej wnętrze szybko, ale dokładnie olejowanym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki
6
Podawać z miodem i masłem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła śmietanka Pół Na PółCiepła śmietanka Pół Na Pół
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn