Ugotuj książkę: grillowana kukurydza na kolbie

Ugotuj książkę: grillowana kukurydza na kolbie
Przepis gotuj książkę: grillowana kukurydza na kolbie jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.33 za porcję. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 4G białka, oraz 31 g tłuszczu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, masło, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ugotuj książkę: Sałatka z grillowanej kukurydzy i komosy ryżowej, Ugotuj książkę: Pudding kukurydziany, oraz Ugotuj książkę: pikantna sałatka kukurydziana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Trzymając łuski przymocowane, obierz je z powrotem w sekcjach na każdym uchu kukurydzy i usuń jedwab. Przykryj odsłoniętą kukurydzę łuską. Kukurydzę moczyć w zimnej wodzie przez 5 do 10 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
2
Rozgrzej jeden ruszt z grilla węglowego lub gazowego do średniej wysokości, a drugi do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Umieść kolendrę, sok z limonki, czosnek, sól i pieprz w małym robocie kuchennym lub w blenderze i pulsuj, aby połączyć. Przy uruchomionej maszynie powoli mżnij w olejach. Naprzemiennie pesto można łączyć ręcznie. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Umieść kukurydzę, wciąż pokrytą łuską, na średniej wysokiej rusztie. Gotować przez 3 minuty, odwrócić się na drugą stronę i gotować przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
5
Wyjąć z grilla, obrać łuskę, powrócić do wysokiego rusztu, aby oznaczyć i lekko char kukurydzę ze wszystkich stron, obracając i jockeying między średnim i wysokim W razie potrzeby przez 5 do 7 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Wyjmij kukurydzę z grilla i obficie szczotkuj pesto. Wycisnąć limonkę na uszy i posypać fleur de sel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Podawać z pozostałą limonką i odrobiną masła na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn