Ugotuj książkę: Czarne oliwkowe Mini bliny z różowym Mascarpone, łososiem i burakami konserwowymi

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc daj Cookowi książkę: Czarne oliwkowe Mini bliny z różowym Mascarpone, łososiem i konserwowanymi burakami. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz buraki, ocet malinowy, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: czarna oliwka i ogórek Tramezzini, Ugotuj książkę: Słodkie cytrynowe i czarne oliwkowe Wafle, oraz Ugotuj książkę: zachowana cukinia.
Instrukcje
Oliwki zmielić w robocie kuchennym.
Dodać mąki, jajko i drożdże.
Dodać mleko w strużce, mieszając.
Dodać szczyptę soli. Przykryj ciasto folią i pozostaw do wyrośnięcia na 1 godzinę w ciepłym miejscu.
Buraki pokroić lub pokroić w bardzo drobne plasterki. Zbierz czerwony sok, krojąc go na misce.
Ocet i miód połączyć, doprawić solą i pieprzem, polać plasterkami buraków. Odstawić.
Zebrany czerwony sok wymieszać z mascarpone i doprawić solą i pieprzem.
Podgrzej patelnię flapjack, posmaruj ubytki masłem i wlej łyżkę ciasta do każdej wnęki. Jeśli nie posiadasz patelni flapjack, możesz również wlać małe łyżki do płytkiej patelni. Najłatwiej jest to zrobić za pomocą butelki do wyciskania, jeśli masz taką dostępną. Gotować, aż lekko wzrośnie i zrobić w ciągu kilku minut.
Bliny przykrywamy warstwą różowej śmietany, plasterkiem łososia i plasterkiem buraka.