Udon z tofu i smażonymi warzywami

Udon z tofu i smażonymi warzywami
Udon z tofu i smażonymi warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 510 kalorii, 23G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 4,58 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 73 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka azjatyckiego oleju sezamowego, imbiru, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tofu sezamowe z warzywami smażonymi z gotowania światła, Stir fry vegetables with Udon Noodles, oraz Stir Fry Vegetables With Udon Noodles dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn