Udekorowane Świąteczne Ciasteczka Cukrowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj udekorowanych świątecznych ciasteczek z cukrem. Ten przepis służy 36 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 51 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pasteryzowanych białek, masło, ekstrakt z wanilanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dekorowane Cukrowe Wycinanki Z Ciasteczek, Świąteczne Ciasteczka Cukrowe, oraz Świąteczne Ciasteczka Cukrowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić ciasteczka: w średniej misce, ubić razem mąkę, proszek do pieczenia i sól; odstawić. W dużej misce, ubić razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste, o 3 protokół. Ubić w jajku, mleku i wanilii.
Dodać mieszaninę mąki i ubić, aż tylko połączone. Ciasto podzielić na dwie części, owinąć folią i odstawić do lodówki na co najmniej jedną godzinę i do nocy.
Wyreguluj stojak piekarnika na Środkową i górną pozycję środkową i rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia z pergaminem.
Rozpakuj jedną kulkę ciasta. Ciasto nadal będzie trochę lepkie, więc pamiętaj, aby pokryć czystą powierzchnię roboczą mąką.
Rozwałkuj ciasto wałkiem do ciasta, często odwracając ciasto i odbijając powierzchnię roboczą.
Rozwałkuj ciasto na okrąg o średnicy około 10 cali i grubości 1/8 cala.
Wytnij kształty, a następnie użyj szpatułki do ciasta, aby przenieść ciasteczka na przygotowane blachy do pieczenia.
Upiec ciastka na złoty kolor na brzegach, około 12 minut, w zależności od wielkości frezów (patrz uwaga powyżej).
Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia przez 5 minut, a następnie przenieś do stojaka z drutu, aby zakończyć chłodzenie. Powtórz z pozostałym ciastem.
Gdy ciasteczka ostygną całkowicie, zrobić lukier: w dużej misce, ubić razem białka i cukierników cukru, aż będzie gładka. Podziel lukier między tyle misek, ile masz rodzajów barwników spożywczych.
Do każdej miski dodaj wybrany barwnik spożywczy. Po udekorowaniu ciasteczek lukrem i posypką, odstawić na 1 godzinę, aby lukier stwardniał.