Tłumna Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem
Tłumna zapiekanka z makaronem z tuńczykiem to pescatarian danie główne. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 368 kalorii, 31g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Mieszanka masła, grochu, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tłumna Kremowa Zapiekanka, Tłumna Zapiekanka Warzywna, oraz Tłum Miłe Słodkie Ziemniaki Zapiekanka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać zupę, mleko, groszek, tuńczyk i makaron w 3-quart zapiekanki. Wymieszać bułkę tartą i masło w małej misce.
Piec mieszaninę tuńczyka w temperaturze 204°. przez 30 minut lub aż gorące i bulgotanie. Wymieszać mieszaninę tuńczyka.
Posypać mieszaniną okruchów chleba.
Piec przez 5 minut lub do mieszaniny okruchów chleba jest złoty kolor.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Raymond R Collection Merlot]()
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.