Tęczowe Ciasteczka

Tęczowe Ciasteczka
Rainbow Cookies wymaga około 10 godzin i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 96 i kosztuje 12 centów za porcję. Ten deser ma 61 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Jeśli masz pastę migdałową, barwniki spożywcze, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tęczowe Ciasteczka, Tęczowe Ciasteczka, oraz Ciasteczka Rainbow M & M dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Linia trzy patelnie do pieczenia 9x13 cali z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce rozbijamy widelcem pastę migdałową i śmietanę razem z masłem, cukrem i żółtkami. Gdy mieszanina jest puszysta i gładka, wymieszaj z mąką, aby uformować ciasto. W małej miseczce ubijamy białka aż do uzyskania miękkich szczytów. Wbić białka do ciasta. Ciasto podzielić na 3 równe porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
KremKrem
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wymieszać jedną porcję z czerwonym barwnikiem spożywczym, a jedną z Zielonym barwnikiem spożywczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
4
Każdą porcję rozprowadzić na jednej z przygotowanych patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec 10 do 12 minut w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane. Ostrożnie wyjąć z patelni i pergaminu i całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Umieść zieloną warstwę na kawałku folii wystarczająco dużej, aby owinąć wszystkie trzy warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
7
Rozprowadź zieloną warstwę dżemem malinowym, a wierzch warstwą niebarwioną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MalinowyDżem Malinowy
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
8
Posmaruj dżemem morelowym, a wierzch różową warstwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MorelowyDżem Morelowy
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
9
Warstwy przenieść na blasze do pieczenia i dołączyć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
10
Umieść ciężką patelnię lub deskę do krojenia na owiniętych warstwach, aby skompresować. Schłodzić w lodówce 8 godzin lub przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
PatelniaPatelnia
11
Zdejmij folię. Top z roztopionymi kawałkami czekolady, i przechowywać w lodówce 1 godzinę, lub aż czekolada jest jędrna. Pokroić w małe kwadraty, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
CzekoladaCzekolada
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 30 m.
Porcje96
Ocena Zdrowia0
Magazyn