Tęczowe ciasteczka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 96 porcji z 59 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka pasty migdałowej, sól, Marmolada pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Tęczowe Ciasteczka, Tęczowe Ciasteczka, oraz Tęczowe Ciasteczka Jajeczne.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350° linii trzech 13x9x2 " metalowych panswith pieczenia folii, pozostawiając zwis; smarować 2 łyżki masła; odstawić. Białka włóż do miski miksera stojącego z trzepaczką; ubijaj, aż uformują się miękkie kawałki. Powoli dodaj 1/3 filiżaneksugar, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Folia Aluminiowa
Piekarnik
2
Przełożyć do dużej miski; przykryć; schłodzić.Używając przystawki do wioseł, ubić pastę migdałową i pozostaćsugar na średnio-niskim poziomie do 4-5 minut.Zwiększyć prędkość do średnio-wysokiej; stopniowo dodawać pozostałe masło.Beat until fluffy. Ubić żółtka, następnie mąkę i sól. Wchodzisz w whitesin 2 Dodatki.Podziel ciasto równomiernie między 3bowls.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Migdałowa
Masło
Mąka Uniwersalna
żółtko Jaja
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Wymieszać czerwony kolor do 1 bowland zielony kolorowanie do secondbowl; pozostawić trzecią miskę gładkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Spread1 miska ciasta do każdego preparedpan; gładkie szczyty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Piec, rotatingpans połowie, aż justset, 9-11 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Niech ostygnie w patelniach.
1
Za pomocą pędzla do ciasta rozłóż połowę Marmolady. Używając zwisu folii, podnieś gładką warstwę z patelni. Odwróć zieloną warstwę; wyrzuć folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marmolada
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
Folia Aluminiowa
Patelnia
2
Pędzel pozostały marmaladeover gładkiej warstwy. Wyciągnij czerwoną warstwę z patelni; Odwróć na gładką warstwę i przykryj ciasto folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
1
Top z patelnią 13x9x2".Zważyć patelnię kilkoma ciężkimi konserwami, aby skompresować warstwy. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny i do 1 dnia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
1
Usuń puszki, górną patelnię i folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
2
Przenieś ciasto na woskowanepapierową blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
1
Rozłóż połowę czekoladyprzejdź ciasto cienką warstwą. Zamrażaćdo 10 minut. Przykryj papierem woskowanym, Odwróć blachę do pieczenia na wierzchu i odwróć ciasto. Odkryj i szkliwo z pozostałą czekoladą.Zamrozić dodatkowe 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
1
Tort wykończeniowy do 12x8".
2
Przetnij krzyżowo na sześć pasków o szerokości 2".
3
Wytnij każdy pasek w poprzek do ciastek o szerokości 96". Przechowywać w szczelnym opakowaniu.