Tymianek Pasta Frittata
Tymianek Pasta Frittata wymaga około 19 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Na 1,06 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pieprz, makaron penne, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 49%. Spróbuj Kalafior smażony Frittata z tymiankiem, Papryka Pomarańczowa Frittata Ze Świeżym Tymiankiem, oraz Frittata z pieczarkami, tymiankiem i serem Parmigiano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużej misce ubijamy jajka i śmietanę. Wymieszać z serem, makaronem, 2 łyżkami tymianku, natką pietruszki, skórką cytrynową, solą i pieprzem.
W 10-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Wlać mieszaninę jaj na patelnię i gotować przez 7 do 8 minut, aż krawędzie zaczną brązowieć.
Zdjąć patelnię z ognia. Za pomocą szpatułki przesuń frittatę na talerz obiadowy. Ostrożnie odwrócić frittata z powrotem na patelni i nadal gotować, aż Firma, 5 do 6 protokół
Dekoruj pozostałym tymiankiem.
Pokroić w kliny i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.