Tygrysie Ciasta Herbaciane: Les Tigres

Tygrysie Ciasta Herbaciane: Les Tigres
Tygrysie ciasta herbaciane: Les Tigres trwa 2 godziny i 23 minuty od początku do końca. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 5G białka, oraz 21g tłuszczu. Za 81 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką masło, mąkę, białka jaj i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Dobrze sprawdza się jako niedrogi deser. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 13%. Podobne przepisy obejmują Herbata Tygrysia, Tigres (hiszpańskie Nadziewane małże), oraz Ciastka Jabłkowe.

Instrukcje

1
Ustaw stojaki, aby podzielić piekarnik na trzy części i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło 48 mini foremek na muffinki. (Jest wystarczająco dużo ciasta, aby zrobić 48 ciast w puszkach o pojemności 2 łyżek stołowych lub 16 ciast w standardowych foremkach na muffinki o pojemności 1/3 szklanki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Pracując w średniej misce z trzepaczką, ubij białka, aby je rozbić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Dodaj zmielone migdały, cukier, mąkę i syrop kukurydziany i mieszaj, aż ciasto będzie gładkie. (Jeśli chcesz, możesz szczelnie przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce tak długo, jak na noc.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Miękkie Masło Do Wysmarowania ForemekMiękkie Masło Do Wysmarowania Foremek
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Włóż masło do małego rondla i zagotuj na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Zdejmij masło z ognia i wymieszaj z ciastem. Gdy ciasto przestanie być ciepłe, dodaj kawałki czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6
Wlej około 1 łyżki ciasta do każdej foremki na muffinki. (Jeśli używasz foremek o zwykłym rozmiarze, użyj około 3 łyżek ciasta na każdą foremkę do muffinek.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
7
Piecz ciasta przez 15 do 18 minut lub do momentu, gdy będą dmuchane i złociste; nóż włożony na środek ciast powinien wyjść czysty. Pozostaw ciastka do ostygnięcia na 2 lub 3 minuty, a następnie wyłóż je na stojaki, aby ostygły do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
8
Gdy ciasta ostygną, możesz je posypać ganache, jeśli chcesz.
9
Włóż czekoladę i masło do żaroodpornej miski. W małym rondelku zagotuj gęstą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Czekoladę polać śmietaną, odstawić na 30 sekund, a następnie delikatnie wmieszać śmietanę do czekolady małą trzepaczką. (Mieszaj, nie bij-nie chcesz wbijać powietrza w ganache.) Ganache jest teraz gotowy do użycia jako dip.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1
Umieść ciastka tygrysie do góry nogami na ruszcie chłodzącym. (Aby chronić swój blat, umieść arkusz pergaminu lub folii pod stojakiem.) Jeden po drugim zanurz DNA ciastek w ganache, glazurując je ganache do mniej więcej połowy. Włóż ciastka do stojaka, aby ustawić około 1 godziny w temperaturze pokojowej lub 15 minut w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
2
Przechowywanie: Tigres będzie przechowywać w przykrytym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni, chociaż tigres z ganache najlepiej spożywać w dniu, w którym są zrobione. Pakowane hermetycznie ciasta tygrysie można zamrozić do 1 miesiąca.

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Ciasto naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 23 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn