Smażone laski cynamonu mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 26 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka cynamonowego ciasta bułkowego, woda z kranu, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Cynamonowe Patyczki Crunch, Cynamonowe Patyczki Do Mieszania, oraz Cherry Pie Cinnamon Sticks dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej frytkownicę lub rozgrzej olej w dużym garnku do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Wytnij Długie 1-calowe paski z ciasta cynamonowego. Owinąć ciasto wokół szaszłyków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Cynamonowa
Ciasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki
3
Umieścić pączki do frytkownicy i gotować przez 4 do 5 minut, odwracając do smażenia obu stron.
4
Umieść pączki na papierowym ręczniku wyłożonym płytką, aby usunąć nadmiar oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
5
Posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
6
Starter: jeden dzień przed planujesz pieczenia bułki cynamonowe połączyć składniki starter. Mieszaj tę mieszaninę od czasu do czasu gumową szpatułką, a starter powinien wkrótce zacząć bulgotać w ciągu 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Cynamonowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
7
Uwaga kucharza: będziesz to wiedzieć, ponieważ zobaczysz bąbelki wzdłuż boku szklanego pojemnika i ewentualnie możesz zobaczyć bąbelki na górze mieszanki.
8
Niech ta mieszanka siedzieć bulgotanie, odkryte, aż będziesz gotowy do chleba następnego dnia. Może od czasu do czasu mieszaj. Pamiętaj, że jest to żywa kultura i musisz o nią zadbać, aby utrzymać ją przy życiu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
9
Bułki: gdy jesteś gotowy do pieczenia, Rozgrzej piekarnik do 170 stopni F. przygotuj 2 (9 przez 12 cali) prostokątne naczynia do pieczenia, rozpylając nieprzywierającym sprayem olejowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
W mikserze wyposażonym w hak do ciasta wymieszać starter, cukier granulowany, olej roślinny, sól, wodę, drożdże i mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Olej Roślinny
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Woda
Drożdże
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Po wymieszaniu ciasta przez około 2 minuty wyjąć ciasto do miski spryskanej nieprzywierającym olejem.
Uwaga kucharza: jeśli mieszanka ciasta jest zbyt luźna, dodaj więcej mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Mąka Uniwersalna
13
Przykryć ręcznikiem i odstawić do podwojenia rozmiaru. Proces podnoszenia trwa od 1 do 4 godzin, w zależności od wysokości i pogody w czasie i miejscu, w którym robisz bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
14
Po podwojeniu, zrzucić cały stos ciasta na dobrze mąki powierzchni i wałkiem manipulować ciasto, aby prostokąt o grubości około 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do Ciasta
15
Nadzienie: roztopić 2 patyki masła tam, gdzie jest kremowe i do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
16
Rozłóż masło na Trójkąt ciasta upewniając się, że dokładnie rozłożone na wszystkich rogach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Ciasto
17
Posypać masło brązowym cukrem, a następnie cynamonem, upewniając się, że cały trójkąt jest pokryty, róg do rogu. Top z posiekanymi orzechami pekan i rodzynkami.